VOLUNTEERS

Volunteers

You are warmly welcome as a volunteer to the European Junior Championships 25th of June - 8th of July 2018.

If you are interested please fill in the application form. You will find a link above. Volunteers are responsible for their own accommodation. If you are interested in other than hotel accommodation you will find help from www.forenom.fi

We have a special group for all the EJC 2018 volunteers, join here.

Tule vapaaehtoiseksi!

Uinnin, uimahyppyjen ja taitouinnin nuorten EM-kilpailut järjestetään 25.6.-8.7.2018 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa sekä Tampereella Tampereen uintikeskuksessa. Kisoihin tarvitaan osaavia vapaaehtoisia.

Tehtävät vaativat eritasoista osaamista, joten tekemistä löytyy monille henkilöille. Vapaaehtoisten joukosta valitaan myös muutamia tiimin vetäjiä, joilta vaaditaan kykyjä johtaa tiimiä. Uintiurheilutausta on bonusta, muttei pakollinen, tärkeämpää on innostus tehtäviin ja sopiva osaaminen kyseiseen tehtävään.

Mitä saan vapaaehtoisena

Vapaaehtoiset saavat koulutuksen, kisa-asun ja ruokailut työpäivinä. Kaikki saavat lisäksi todistuksen työpanoksestaan. Työvuorojen niin salliessa vapaaehtoisilla on mahdollisuus seurata kilpailuja. Lisäksi toimiminen suurtapahtumassa antaa arvokasta kokemusta ja ikimuistoisia elämyksiä. Tehtävistä riippuen aikavaraus on päivästä noin viikkoon.

Vapaaehtoisena työskentely antaa etuoikeuden nähdä kulissien taakse miten urheilijat valmistautuvat, uinti- ja lehdistökeskukseen sekä samalla päästä tekemään tapahtumaa alan ammattilaisten kanssa. Kannattaa siis ajoittaa vuoden 2018 kesälomat kesä-heinäkuulle ja lähteä tekemään nuorten EM-kilpailuista mahtavaa tapahtumaa.

Liity kaikille kisojen vapaaehtoisille tarkoitettuun Facebook -ryhmään täällä.

Kuva akkreditointikorttia varten

Vapaaehtoiset jotka eivät ole jo toimittaneet kuvansa akkreditointikorttia varten pyydetään toimittamaan kuvansa ensi tilassa tai viimeistään ke 6.6 osoitteella rolf.mikkola@uimaliitto.fi. Voit myös saapua kuvattavaksi maanantaina 4.6 alkaen klo 16.00, Mäkelänrinteen uintikeskus ja kahviokerros.